Remkes Epe Nieuwbouw

Epe 8161 PG Netherlands. We betrekken en verbinden de hele pluimveeketen.


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Deel 2 Youtube

Het project wordt onder de internationale standaard BREEAM-NL Outstanding duurzaam gebouwd.

Remkes epe nieuwbouw. 29 mei 2020 Jaarboek 2020 Warmtepompen bieden grote meerwaarde in nieuwbouw én bestaande bouw 23 december 2020 Projecten Jan Snel realiseert slimme alternatieve huisvesting in Lelystad 15 juni 2020 Productinformatie Snel gemakkelijk dak of wand isoleren met sandwichpanelen 26 februari 2020. Tegenover de de bestaande productielocatie heeft pluimveeslachterij Remkes in Epe een grootschalige uitbreiding gebouwd. Het project wordt onder de internationale standaard BREEAM-NL Outstanding duurzaam gebouwd door Van Norel bouwgroep.

Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes wordt deze nieuwbouw gerealiseerd. Het streven naar optimale kwaliteit staat centraal in het gehele proces van slachten tot verpakken. Tegenover de bestaande productielocatie is voor pluimveeslachterij Remkes in Epe een nieuw pand gerealiseerd.

Wij kunnen in alle situaties een scherpe aanbieding maken voor plafonds en wanden. Nieuwbouw vriesopslag en kokerij Remkes Epe. Volgend bericht Voortgang nieuwbouw Remkes Epe 2018 - Van Norel Bouwgroep Brinkgreverweg 32 8161 NW Epe T 0578 - 615 311 E contactvannorelnl KvK 08056114.

Door ervaring van meer dan 40 jaar en monteurs met VCA kunnen wij ieder project professioneel en vakbekwaam voor u. Bouwbedrijf Jonker realiseerde de nieuwbouw voor pluimveeslachterij Remkes te Epe. Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes te Epe wordt nieuwbouw gerealiseerd.

Als het gaat om Nieuwbouw of renovatie kleine of grote projecten in Nederland België en Duitsland. Nieuwbouw vriesopslag en kokerij Remkes Epe. Nieuwbouw Remkes Epe Het streven naar optimale kwaliteit staat centraal in het gehele proces van slachten tot verpakken.

Scheme Assessor National Scheme Operator NSO Certificate number Other Information Project Type Rating. Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes te Epe wordt nieuwbouw gerealiseerd. De nieuwbouw is onder meer bestemd voor een pasteurisatie- en kokerijgedeelte van 4000 m2 een vriesopslag van 3800 m2 en een expeditieruimte van 2400 m2.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd in Staal-betonbouw met sandwich paneel gevelafwerkingen welke. Remkes monteert systeemplafond en wanden. Moderne productiesystemen en streng gescheiden logistieke stromen zorgen ervoor dat Remkes voldoet aan de nieuwste standaards op het gebied van de productie- en voedselveiligheid.

Samen zorgen we voor 100 transparantie en traceerbaarheid. 60 stuks koel- en vriesdeuren voor de nieuwbouw Remkes te Epe. De nieuwbouw is onder meer bestemd voor een pasteurisatie- en kokerijgedeelte van 4000 m2 een vriesopslag van 3800 m2 en een expeditieruimte van 2400 m2.

Pasteurisatie en kokerij van 4000 m² Vriesopslag van 3800 m² Expeditieruimte van 2400 m² De nieuwbouw voldoet uiteraard aan de modernste eisen op het gebied van productie en voedselveiligheid. Moderne productiesystemen en streng gescheiden logistieke stromen zorgen ervoor dat Remkes voldoet aan de nieuwste standaards op het gebied van de productie- en voedselveiligheid. Er is weer een leuke video gemaakt.

Nieuwbouw van de Venz Chocoladefabriek in Vaassen. Er is een leuke video gemaakt om een impressie te krijgen van wat er tot nu toe is gebeurd. Tegenover de bestaande productielocatie is voor pluimveeslachterij Remkes in Epe een nieuw pand gerealiseerd.

Prodoor monteert in onder aanneming voor KIM Nederland BV. Van vers vlees gegaard tot ready-to-heat kipproducten. Brinkgreverweg 32 8161 NW Epe T 0578 615 311 wwwvannorelnl contactvannorelnl.

Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek heeft opdracht gekregen om een koel-vries- en warmtepompinstallatie te realiseren voor dit duurzame. Nieuwbouw vriesopslag en kokerij Remkes Epe Tegenover de pluimveeslachterij van Remkes wordt deze nieuwbouw gerealiseerd. Remkes The Poultry Family De bedrijven binnen de Remkes-organisatie leveren alleen de allerbeste en lekkerste kipproducten.

Project Remkes Epe nummer 653 versie 20-1-2017 BREEAM-NL categorieen Ambitie Max Ambitie Max MANAGEMENT 1050 1125 8750 9375 GEZONDHEID EN. Verbouw kantoor Remkes Epe Transformatie 26 appartementen Kerkstraat Almere Nieuwbouw gezondheidscentrum Boomstede Maarssen.


Pluimveeslachterij G P Remkes Posts Facebook


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Bort De Graaf


Remkes Nieuwbouw Kokerij En Vrieshuis Met Breeam Nl Certificering


Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Van Norel Bouwgroep


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Deel 4 Tot En Met Juli 2020 Youtube


Remkes Nieuwbouw Kokerij En Vrieshuis Met Breeam Nl Certificering


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Stedenbouw


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Stedenbouw


Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Van Norel Bouwgroep


Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Van Norel Bouwgroep


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Stedenbouw


Remkes Poultry Neue Linie Fur Suppenhuhner


Bouwbedrijf H Jonker B V Nieuwbouw Pluimveeslachterij Remkes


Installatie Op Het Dak Remkes Epe Van Norel Bouwgroep


Projecten Prodoor Benelux B V


Nieuwbouw Vriesopslag En Kokerij Remkes Epe Stedenbouw


Nieuwbouw Remkes Epe Breeam Nl


Projecten Prodoor Benelux B V


Voortgang Nieuwbouw Remkes Epe Van Norel Bouwgroep

0 Response to "Remkes Epe Nieuwbouw"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel